Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen digitális videókamerát?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- iPad topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen RAM-ot vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
No.01
addikt
válasz
devil-k #44205 üzenetére
Igen A-400-rol van szo es a gyari visszaallitast mar megcsinaltam, igaz az utolso elotti SW-t (Marc 11) tettem vissza, de sajna a dolgok nem javultak meg.
HTPC-n mar sokat gondolkodtam, de megmondom oszinten, h amit ajanlottak es/vagy tetszett az joval tobbe kerulne, mint egy korrekt medialejatszo. Raadasul most tenyleg fontos, h a leheto legkevesebbol megoldjam a kerdest ha aktualissa valik mert kulonben oda lesz a "hangtechnikara" szant penzem
Meg adok egy kis idot neki hatha valtoznak a dolgok, de sajna elegge pesszimista vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- Házimozi haladó szinten
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen digitális videókamerát?
- Politika
- Tőzsde és gazdaság
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest