Hirdetés
-
PROHARDVER!
ASUSTO NAS összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bekom
csendes tag
Sziasztok!
Remélem nem gond ha ide kirakom:
Lenne egy eladó Asustor AS6404T Nas ,2db, 2tb-os wd red tartózkodik benne.
Teljesen rendben működik, kipróbálható.
ár: 140.000 Ft
érdeklődni: Benke Norbert tel:06-20-313-5045 -
bekom
csendes tag
Szia!
Köszönöm a gyors választ.
1: Ez a gond tippelem:Szerintem EXT4, de mivel nem láttam windows alatt, így nem lehetetlen a btrfs
2. Raid1
Esetleg ha nem boldogulok van megbízható adatmentős címetek? -
bekom
csendes tag
Sziasztok!
Következő hibába estem. Sógornak megállt a nas, így Kiszedtem a hddket és átraktam az enyémbe lementeni. Mentés után visszaraktam a saját hdd-ket és soha többet nem indult al a nas. Ráadásul mint kiderült a saját mentésemre nyomtam rá az övét. Így nincs mentésem. Van ötlet hogyan lehetne olvasni a lemezeket kívülről: Köszönöm: Norbert
-
bekom
csendes tag
Sziasztok!
Régi probléma, lehet hogy már volt róla szó. DLNA esetében a smart tv-k (Samsung LG) Bizonyos file formátumokat nem tudnak lejátszani. Inkább egy kettőt tud lejátszani. Ha az adott file-t felmásolom egy hdd-re és közvetlen a tv-ről játszom le működik. Én nem nagyon foglalkoztam vele, mert a működő formátumot használtam, de egy ismerősömet zavarja. Itt csak a plex marad? Azt ha jól tudom legtöbb tv ismeri.
Előre is köszönöm:
Norbert
-
bekom
csendes tag
Sziasztok!
Root könyvtárhoz mivel tudok hozzá férni, mert file exploreren keresztül nem tudok. Virtual box bent hagyott egy pár könyvtárat és nem bírom kiírtani.
Köszönöm:
Norbert
-
bekom
csendes tag
Sziasztok!
Nem teljesen témába vágó, de hátha. Most vettem észre hogy egyik android eszközöm sem értelmezi letöltésnél az aidownload-ot. Valószínű frissítés után történt. Próbáltam az alapértelmezést törölni de nincs alapértelmezett program beállítva. Több böngészővel is próbálkoztam és semelyik nem kérdez rá hogy mivel szeretném megnyitni, csak egy nem sikerült felirat ugrik fel. Ha valaki belefutott és tudja a beállítást, megköszönném.
-
bekom
csendes tag
válasz Gawamatsu #318 üzenetére
Ami nekem működik az szintén upc. connect boksz kikapcsolva, csak átjáró, saját asus router. Ez működik is.
Másik ami rossz:
Telekom. Saját modem(router) ami szintén csak bridge, ezt a t-online kapcsolta ki nekem, mert nem férhetünk hozzá (hihetetlen).
utána ubiquiti router ,saját, ez végzi a routolást is. upnp bekapcsolva. Utána asustor.
Így hogy írtad, elgondolkoztató hogy a telekomos eszköznél lesz valami. Bár port forwardingot is az ubiquiti intézi. Elméletileg csak modemként kellene működnie az eszközüknek.
Norbert
-
bekom
csendes tag
válasz Gawamatsu #316 üzenetére
Dehogynem. ip cím megváltozik és elveszíti a a myasustor kapcsolatot, de soha többet nem is veszi fel, csak ha kézből beírom az ip címet. Utána működik a következő ip cím cseréig. Csak ebben az esetben simán ip címmmel lépek be az meg változik. Ez lenne a lényege a myasustor.com nak. Nálam tökéletesen működik de itt valahogy nem áll őssze a kép. ráadásul aktívnak is jelöli az ez connectet
Norbert
-
bekom
csendes tag
Sziasztok!
Következő kérdésem lenne hozzátok. Igen tanácstalan vagyok már. Nálam adott egy asustor és egy asus router ez connect mindkettőben beállítva tökéletesen működik a myasustor-os címmel. Ismerősnél össze lett rakva egy asustor és egy ubiquiti router. Ez connect bekapcsolva routeren ahogy kér upnp bekacsolva. Ki is írta hogy ez és átjáró aktív. myasustor cím működött is 1 hétig. majd elérhetetlen lett. Mindent állítgattam de nem lehet belépni. ez connect illátvá átjáró továbbra is aktív. majd megpróbáltam ip cím alapján belépni és úgy azonnal sikerült. Innentől kezdve megint működött a myasustor. ip cím megint változott és a helyzet ugyanaz.
Routerben a portforwarding be van állítva az ftp nek és a távoli elérésnek is. Van valami ötletetek merre lehet a gond?Előre is köszi, ha van valami ötlet.
Norbert
-
bekom
csendes tag
válasz Gawamatsu #91 üzenetére
Köszönöm a gyors választ. Pedig ott volt a szemem előtt.
Még egy kérdésem lenne. Már régi problémám, csak meg is feledkeztem róla. AI Download. Nas hozzárendelve, letöltés indít számítógépen, belép indítja a letöltést. Ugyanez androidon. letöltés betölti a download programot de üres az egész se letöltés se letöltött programok. Ha kézből elindítom a programot, rányomok a nas ikonra látok mindent. Tehát a letöltést lehetetlen elindítani. Egy pár hónapig működött az elején. Más androidos eszközről is próbálkoztam, helyzet agyanez.Köszönöm:
Norbert
-
bekom
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. egy adott fix ip-s helyről próbáltam rálépni a 3202T nas-ra Valószínű többször elrontottam a jelszót, így kitiltott. Egy hibaüzenetet dob fel, hogy sokszor próbálkoztam és reseteljem a az eszközt. Ha átállok mobilnetre egyből beenged, mert nem egyezik meg az ip. Kerestem benne olyan menüt ahol ip-t tilthatna, de nem találok. Csak a reset lenne a megoldás?
Előre is köszönöm:
Norbert
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest