Új hozzászólás Aktív témák
-
Trak
addikt
válasz
#Morcosmedve #793 üzenetére
Az ámítástechnikában bármi előfordulhat.
Nálam ugyanez volt kb. 10 évvel ezelőtt, csak én az alaplap csavarjait húztam meg túlságosan.
Napokig vizsgáltam, hogy mitől fagy a rendszer, már mindent kipróbáltam külön-külön, úgy minden jó volt, de egyben fagyott.
Kiderült, hogy éppen az az alaplap nem szereti, ha meg vannak húzva a csavarok, én meg azért mindig rendesen becsavartam őket, nem húztam meg nagyon erősen, de azért kicsit igen, hogy fogja a lapot.
Összeraktam ház nélkül a konfigot asztalon, úgy működött, úgyhogy akkor rájöttem, hogy valami gond lesz a házzal, vagy a beszereléssel.
Végül csak picit húztam meg a csavarokat, hogy még éppen jól fogják a lapot, de kicsit se legyen erősen meghúzva, és utána minden tökéletes volt... Utána jót röhögtem a dolgon, de akkor abban a pár napban elég sokat káromkodtamAzóta a gépeimben minden csavart csak éppen annyira húzok meg, hogy éppen jól fogjanak, kicsivel sem jobban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Wise (ex-TransferWise)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autószerelők, autószerelés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged