Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Minden a maxon: Asztalunkon a ROG Strix Scar 18 notebook
- CPU léghűtés kibeszélő
- DUNE médialejátszók topicja
- Akciókamerák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
ASUS RT-N16 (300 Mbps vezeték nélküli útválasztó)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaben01
őstag
válasz
Intruder2k5 #8105 üzenetére
Gyári fw esetén is van lehetőség a teljesítmény megemelésére? Ha igen, akkor mi a menete?
-
Gaben01
őstag
válasz
Intruder2k5 #7583 üzenetére
Ez a hiba nálam is megvolt és a linkelt megoldás segített.Köszönöm,hogy linkelted.
-
Gaben01
őstag
válasz
Intruder2k5 #7361 üzenetére
Nagyon köszönöm.
-
Gaben01
őstag
Sziasztok!
Jelenleg tomato fw van a routeren, de vissza kéne raknom (ideiglenesen) a gyári fw-t. Ennek mi a menete?
Előre is köszönöm. -
Gaben01
őstag
válasz
Intruder2k5 #7327 üzenetére
Portot forwardolni meglepő módon a Port Forwarding - Basic menüben tudsz! Ba@a meg, ez nagyon amatőr volt.
Köszönöm a segítséget.
-
Gaben01
őstag
Lenne két gyors kérdésem.Jelenleg a Tomato-K26USB-1.28.RT-N5x-MIPSR2-117-AIO fut a routeren. Szeretném megváltoztatni a root/admin felhasználónév/jelszó párost,de nem igazán találom erre hol van lehetőségem.
A tp-link-en be volt állítva a torrentnek egy fix port,ami a kliensben is be van állítva. Ezt hol tudom beállítani? -
Gaben01
őstag
válasz
Intruder2k5 #7270 üzenetére
Nagyon köszönöm.
-
Gaben01
őstag
Közben sikerült működésre bírnom (elképzelésem nincs mit csináltam másképp) és eddig a lan és wifi rész tökéletesen megy.Viszont a HP laserjet 1020-at hiába dugom rá az usb portra és látom a router USB support menüjében,a roterre csatlakoztatott gépek nem látják.Ebben tud valaki segíteni?Egy link is tökéletesen megfelel.
-
Gaben01
őstag
válasz
Intruder2k5 #7266 üzenetére
Szia!
Az álatalad nemrég linkelt asus fórumos leírásod alapján nekiálltam az rt-n16-ra feltölteni a tomato firmwaret az upgrade firmware programmal.Miután végzett kiírja hogy firmware was upgraded successfully,de nincs hálózati kapcsolat.Mit ronthatok el? -
Gaben01
őstag
válasz
Intruder2k5 #7187 üzenetére
-
Gaben01
őstag
válasz
Intruder2k5 #7183 üzenetére
Köszönöm a linkeket.Nem sürgős a dolog,akkor kivárom az RT-N verziót.Blőd kérdés,de azt hol fogom megtalálni/látni?
-
Gaben01
őstag
Sziasztok!
Pénteken vettem egy rt-n16-ot én is,de csak ma jutottam el odáig,hogy beüzemeljem. Gyárilag a 3.0.0.4.276 firmvare volt rajta, amit már frissítettem a legutolsó, 3.0.0.4.374.4561 -re. Még nem igazán volt időm végigolvasni a topik összes hozzászólását,de azzal tisztában vagyok, hogy érdemes a gyári fw helyett tomato-t rakni rá. Melyik verziót és honnan szerezzem be?
Egyébként a következő felhasználási területre vettem: a házam téglalap alakú ikerház.Elöl van a garázs, itt van a digi ONT-je és innen vannak egyenként bekábelezve a szobák.A nappali a ház másik végén van, ahol jelenleg egy TP-Link 941ND van (gyári fw-vel), amire utp kábellel van kötve az asztali gép és wifin csatlakoznak rá a telefonok,tablet,stb. Az elképzelés az, hogy az rt-n16 megy a garázsba közvetlenül az ONT után, amire rá lenne kötve utp kábellel a nappaliban levő 941ND, így az egész házban lenne wifi (mert jelenleg a ház első felében már gyenge a jel) és az asus-ra kötném a meglévő hp laserjet 1020-at is.Mit kell beállítanom a tp-linken,hogy wifin és lan-on is egy sima ac-ként működjön?
Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bittorrent topik
- Synology NAS
- Vezetékes FÜLhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden a maxon: Asztalunkon a ROG Strix Scar 18 notebook
- sziku69: Szólánc.
- CPU léghűtés kibeszélő
- DUNE médialejátszók topicja
- Path of Exile 2
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- További aktív témák...
- ÚJ HP Elite SFF 600 G9 Core i5 13500 /8GB DDR5 //512GB SSD /Windows 11 + gyári gari dobozos!
- Fujitsu Primergy RX300 S7 + 2xE5-2620 + 64Gb RAM + 6 HDD CADDY + LSI MegaRAID SAS 2208+BBU + RAILKIT
- GAMER PC : Ryzen 5 5500 /// 32GB /// 5700XT /// 512GB SSD /// Számla+Garancia
- Gamer Gép - Gigabyte Z790 D, Intel i7 14700, 32GB DDR5, RX 6950XT, 3 TB M.2 SSD, Seasonic 1300W
- 3dfx Voodoo2 12 MB Inno3D Retro videokártya
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 6 - Silver Shadow - Használt, szép állapot
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest