- Milyen notebookot vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Computex 2025: két GPU-t is rejt a Maxsun Arc Pro B60-ja
- HP notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Hatalmas kijelzőt és saját fejlesztésű processzort kapott a Xiaomi Pad 7 Ultra
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsubi
őstag
válasz
katt777 #4931 üzenetére
Lipi67 kolléga most vett Mushkinokat és nincs vele túlságosan megelégedve, már azon agyal hogy eladja és vesz olyan OCZ-t Ősembertől mint ami nekem van
Végre sikerült eladni a G.Skill-eketAzt akartam megkérdezni mennyi a procid VID-je
Jah és hogy a Core Temp a magok hőfokát méri -
Razermazer
őstag
válasz
katt777 #4931 üzenetére
Nah akkor nézzük is mi a helyzet
Bolt felhív usersnél vannak ezek a memóriák, hogy ha valakinek kellene ilyen időzítésű, és gyári számú akkor hol talál kedvező áron.[link] ez a 2 gigás igen a memória méreteket elírták, mert a gyári oldalon csak 128-as kivitelben van ilyen példány de cl5-ös[link]. Ez stimt ahogy a gyári kód is stimt beolvastattam vele a telefonba egyezik. A 64x8-as is egyezik ott nem lehet nagyot tévedni[link] a gyári kód szintén egyezik ezt is beolvastattam vele( nagyon szerettek ezek után hehe
) a gyártó oldala[link]. Szóval most akkor meliket is preferáljam, mert ami nálam van cl6-os az is elég érdekes eredményeket produkál, pedig 128-as tehát 2gigás modulok. Vagy mivel most megtaláltam amit szerettem volna, vegyek 64x8-at mert az még érdekesebb tuning potenciállal bír? Igaz teli lesz az összes slot rammal ha mellettük döntök. Vagy maradjak a 2x2 giga testamentumánál?
Bocs a sok kérdezősködésért, de már elveszek a sok gyári szám között, fejem fölé csapnak a hullámok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Black 24Hónap Jótállással Teljesen Új Bontatlan
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- IPhone 16 256GB One! Bontatlan! Jótállás: 2028.04.10 ig
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest