- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
Új hozzászólás Aktív témák
-
lbalog01
tag
volt itt a fórumon már olyan akit a 790-es szivatott agyon, asszem el is adta a lapot, szóval nem minden papsajt
a fagyás nem csak a procektől lehet: megpróbálhatod, hogy a ramoknak adsz 2-2,4V-ot lehet hogy alapból alul lövi a lap....nekem is 1.8-at adott a Geil 1066-os ramoknak, meg úgy egyáltalán egy kb 10%os fesz emelés minden opciónál, lehet hogy stabilizálja a lapot, ha nagyot droppol valahol, akkor talán így nem száll el
ha már próbáltad akkor bocsesz
ja, és még valami: engem pont most szívatott halálra a rendszervinyó sata csatolójának kilazulása, véletlenszerű fagyások sora....kellett némi idő mire rájöttem.....
a tápod egyébként tuti?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest