Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
sts
csendes tag
5:4-ben néztem a 250-es fsb-t és sajnos nem bírta. 240-ig még ment rendesen, de 250-nél már meg se nyikkant.
Most viszont pont a memória miatt megy csak 230-on, mert addig bírja 1:1-ben, és gondoltam jobban megéri 230 1:1 mint 240 5:4, bár ezt még nem mértem semmivel.
A tervem (álmom?) az volt hogy 5:4-ben megy majd a mem, 250-270 fsb-vel, de sajnos a proci úgy látszik nem bírja. Pedig még zalmant is beszereztem procira, ami így sajnos kissé felesleges költekezésnek tűnik.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Aktív témák
- Autóhifi
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gumi és felni topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Synology NAS
- Formula-1
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Legion Pro 7 RTX 4090-es laptop 999.000Ft-ért, HP, DELL, Lenovo dokkolók 12.300Ft-tól
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest