- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Akciókamerák
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Tervezzen neked chipet a Samsung!
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
NTonee
veterán
válasz
kodoboy
üzenetére
úgy tudlak titeket irígyellni. Nekem nincs egy nyomorult csavar sem alul, hogy le tudjam szedni. Felülről kell kezdenem a szétszedést, ha hozzá akarok férni a géphez. Raktam bele én is ssd-t, a kutya sem nyafogott, amikor szervizben jártam a gépemmel.
Ne nyald el a csavarokat, ne törj el semmit, óvatosan nyúlkálj a gépben és akkor bele lehet rakni. Nincs a gépben semmilyen matrica, amit eltéphetnél.Cris99: nem épp ebbe a topikba való kérdés, de kollégám szokta ezt csinálni, majd rákérdezek, hogy hogyan.
-
válasz
kodoboy
üzenetére
Miért erőltetitek a Win7-et? Amikor a Win8.1 sokkal jobban kihasználja az erőforrásokat, jóval gyorsabb, és a legtöbb régi vírusra érzéketlen is. Ha nem jön be a METRO felület, akkor Classic Shell-t neki, azon akár WinXP-re is vissza tudod butítani a dizájnt. Én már a régi gyenge gépekre is Win8.1-et rakok.Így a legtöbb esetben nem is kell bajlódnom a driverekkel.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
kodoboy
üzenetére
Nem ajánlom, én havernak felajánlottam hogy feltelepítek mindent meg rendberakom az új laptopját, aztmondta nem majd jön valami nagy gépguru aztán az megcsinálja, de mondom ismersz bakker ingyé megcsinálom szeretek bütykölni...
Késöbb panaszkodott hogy a hangerő gombok nem mennek stb... Win7-et rakott rá neki a f@szláma, support oldalon meg a driverek win8-tól kezdődnek
congratz!Rátoltam neki 8.1-et azóta semmi gondja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ASUS ROG Ally
- Redmi Note 15 4G? Van képünk hozzá!
- Éjszakai műszak
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mobil flották
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung A17 mobiltelefon
- Dell UltraSharp U2913WM 2560 1080 monitor + Dell Sound Bar AX510 10W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

congratz!
Pyttawrx