- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Gaming notebook topik
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- OLED TV topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Olcsó, jól szellőző mikrotoronnyal jelentkezett a DeepCool
Új hozzászólás Aktív témák
-
L4rs
tag
Vettem egyet, ugyan ezt csinálta. Visszavittem 3 napon belül. Elküldték a notebookot szervizbe. Adtak a boltban egy másikat, mert az nem volt javítható. Az is ugyan ezt csinálta (XP, Vista, 7, Debian alatt is, de csak akkumulátorról). Boltban felhívták a szervizt, hogy hogyan lehet ez. A boltosnak azt mondták, hogy típushiba. Ettől még nincs baja, de ha számomra nagyon zavaró, levásárolhatom az árát. Röviden ennyi.
És kétszer is fordult már elő, hogy folyosón sípolást hallottam, és mind a kétszer K50AB-től származott, mert kíváncsiságból közelebb osontam megnézni.
Nálam négyből négy. Lehet, hogy mázlis környéken lakom, de ez is a szervizt álláspontját erősíti, szóval lehet benne valami.
Többihez nem igazán tudok hozzászólni, nem nagyon próbáltam, Win 7-el nekem sem akart visszakapcsolni azt hiszem, de most XP-vel mintha jó lett volna. Egyébként többnyire asztaliként használom hálózatról, nem nagyon van szükségem hasonló funkciókra.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ! Razer Blade 17" RTX 3070 - i7 11800H - 16GB - 1TB - FHD 360hz - EU / BeszámítOK
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G713QE! R7 5800H / RTX 3050Ti / 32GB DDR4 / 512 SSD
- ThinkPad L490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- P14s Gen5 14.5" 3K IPS Ultra 7 165H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / RTX 5070Ti / 32GB DDR5 /1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest