Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• HartgeH3-2.8

addikt

válasz Mikulásbá #35698 üzenetére

Jogos.

Legutóbb csak rage-ből töröltem az AC service-t, és magát a programot, gondoltam akkor ez így rendben is van egy időre. Nézem az Xbox/Gadget erőforrásfigyelőt, és még ezek után is "közepesen" sárga jelzéssel terheli a rendszert idle. Most gyakorlatilag MINDEN Asus alkalmazást dózerolok a gépről ami létezik. Mondjuk azt nem értem miért az ötödik pont az AC uninstall. Miért nem első pont és az letörölne mindent, na mindegy. A CCleaner nem rossz ötlet, régen használtam hasznos volt, (csak azt ne mondd, hogy az is zabálja majd a háttérben a gépet) :DDD ..mint minden program, alkalmazás tudom.

Én ez idáig amúgy különösebb problémát nem tapasztaltam az AC-vel egyébként (addig amíg nem jelent meg órajel a hőfok helyett) teljesen jól tette a dolgát. :U Még a mobilos app is ment, csak állandóan újra kellett párosítani, ennyi nyűg volt vele.

AC** - ArmouryCrate
    **Zabálja a rendszert: 8mag 16 szál, kb annyit érzek belőle, hogy semmit, de jogos :K
    Kis alattomos egy rohadék ez, a háttérben eszi a ramot mindent. Aztán kb a lényegi része nálam annyi, hogy ránézek a hőfokra random, és váltok háttérvilágítást, és/vagy kikapcsolom amikor melóba vagyok. Szóval nem létszükséglet. Amúgy ULTRA gáz, hogy az AC hiánya letérdelteti a dedikált AURA gombot a billentyűzeten. Értem én, hogy a dedikált gomb mellé szoftver kell, de hogy a fényerőt, és színt nem tudom FN+AURA gombokkal módosítani alapból szoftver nélkül, ehhez komplett szolgáltatás kell szoftveresen az ŰBER FAIL. ;]

Új hozzászólás Aktív témák