- Androidos fejegységek
- Apple notebookok
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Fujifilm X
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen processzort vegyek?
- RAM topik
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patrick76496
őstag
Heló!
Nem para, velem is gyakran megesik.
Tényleg eléggé felment az áruk. Pedig azt várná az ember, hogy 1 év után inkább csökkenjen. 20 ezer egész jó egy ilyen kitért, de nekem most csak erre a +8-as megoldásra volt cashem.
Egyébként miben vehető észre, hogy van különbség? Nem hiszem, hogy sok FPS-em múlna ezen Forzában, ahhoz már másik gép kéne.(#2513) Perijon: Üdv!
Én alapból úgy kaptam a laptopomat, hogy a jobb oldali zsanér mozgott egy nagyon kicsit, de amúgy nem volt vele semmi baj. Eleinte csinált olyat, hogy néha random (mozgatástól függetlenül) enyhén színárnyalatot váltott a kijelző, de ennek nem hiszem hogy köze volt hozzá. Már régóta teljesen elmúlt (kb a Win 10 upgrade után), valószínűleg szoftveres hiba volt.Kérdés, hogy mennyire süppedt be (a másikhoz képest is). Nálad is van egy kb 1 mm-es holtjáték, ha elkezded enyhén jobbra-balra huzigálni a "sérült" zsanért? Amúgy ha nem jelentkezett azóta semmi hiba, akkor szerintem engedd el, ha a tiednél is az van, mint az enyémnél, akkor nem lesz gond.
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ HP 250 G9 /2027.11.06. GARANCIA/INGYEN FOXPOST/12th Gen Intel Core i3-1215U/512GB NVMe SSD
- Macbook pro 2020 M1 13"
- Újszerű, gyári garanciális ultrakompakt HP Pavilion Aero 13 6 magos Ryzen 5 processzorral, 970g
- Új állapotú HP Pavilion 15 colos laptop, még 14 hónap garanciával
- Lenovo G505 alkatrészek - alkudni lehet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest