- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tam@s
tag
Szívesen fogadnék minden tanácsot, és köszönöm mindenkinek az eddigieket is. 10-12 éves lányokról van szó, nem hiszem, hogy forrasztani szeretnének, szerintem pont azzal venném el a kedvüket, ezért azt én megcsinálom helyettük. Majd legfeljebb, ha rákapnak, akkor a következő projeknél. Négy kerék jó lenne, mégis stabilabbnak tűnik, egy küszöb, vagy valami akadály nem jelent gondot. Nincs olyan, ahol az első kereket lehet kormányozni?
Úgy érzem, hogy itt nem a hardver a nagy ügy, meg az összerakás, hanem a szoftver. Sokat kell vele szenvedni, mire összeáll? Vagy a példaprograok kis átírásával már használható? Van scratch szerű GUI, vagy az Arduino IDE a fő irány?
Örülnék, ha mutatnál egy alapkészletet, ami tud vonala követni és esetleg távirányítható is. Persze, ha bármi ötlet-tapasztalat van, annak nagyon örülnék,ha megosztanátok! -
User_2
tag
én is eg yilyen nodemcu szett-tel kezdtem, alig volt benne valamide a gyerek 10évesen büszkélkedett azzal, hogy érti már mi az a kapcsoló,
és amíg ez nincs meg,
nincs meg mi az a vezeték, tápforrás, fogyazsztó
addig nemigazán van mitől önálló lelkesedést remélni
akkor se ha van rá lóvé
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG GL552VW - 15.6"FHD IPS - i7 i7-6700HQ - 8GB - 128GB SSD + 1TB HDD - GTX 960 4GB -
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged