-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
+ javaslom a reset labat 1k-n keresztul felhuzni a tapra, mert ott is van kondi, ami tultoltodhet, attol is meghulyulhet.
Én itt nem látok kondit, ellenben fel van húzva elvileg a reset pin.
De gyakorlatilag nem látok az enyémen egyetlen leágazást sem ellenállás felé. -
Teasüti
nagyúr
Z-diódával földre
húznicsatolni a portokat működhet? Mint a Ruggedunio megoldása, csak túlfesz helyett ESD-re való tekintettel.
Vagy mintha vhol olvastam volna, hogy létezik külön ESD ellen védő dióda is.
Esetleg egy bypass filter, mint a betápnál?Még az is eszembe jutott, hogy földelt vezetékkel csavarnám be érpárba az adatbuszokra menő vezetékeket. Ez jó ötlet?
A kapacitív érzékelő viszont kérdőjeles, bár végső elkeseredésemben azt is be lehetne csavarni, de gondolom alaposan hazavágná az érzékenységet. ADCTouch library okán az csak egy kopasz vezeték.Örülök amúgy ennek a tapasztalatnak, máris mennyi új fogalmat tanultam ma!
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Formula-1
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Windows 11
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest