- Több tucat gyorsító összeköthetőségét kínálja az Instinct MI400 sorozat
- Imádja az alteregókat az új AMD Software
- Csak úgy szórja a dollár milliárdokat adatközpontokra az Amazon
- Mexikó tisztázta a Google-t a monopóliummal kapcsolatos vádak alól
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel találgatós topik
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
ecaddsell #13719 üzenetére
Én is javasolom Imynek azokat, amiket itt leírtál.
Az alábbiakkal egészíteném ki:
"Tutoriált kell nézegetni (keresni), külön van arra, hogy az Arduino után még hogyan kell feltenni az ESP32 specifikus dolgokat."
A tutoriálok zöme még a régebbi, macerásabb módszert írja le az installálásra.
Helyette az Arduino IDE file menü, beállításokban a
"További alaplap kezelő URL-ek"-hez írd be, ha ESP32-t, és ESP8266-ot akarsz használni:
https://dl.espressif.com/dl/package_esp32_index.json,https://arduino.esp8266.com/stable/package_esp8266com_index.json
Ha újraindítod az Arduino IDE-t, az eszközök/alaplap/alaplap kezelő helyen tudod ténylegesen installálni.
(hogy ismételjen önmagam)"Nagy az interrupt latency"
Ezt majd egyszer kipróbálom, mert ez érdekes. Akkor is ilyen nagy, ha IRAM-be teszed az ISR-t?Valóban lehet bizonyos esetekben, hogy kevés lesz a láb, ebben az STM32 valóban jobb.
Különösen fennáll ez a lehetőség, ha az ESP CAM verziót használod (kamera nélkül) azért, mert azon rajta van a microSD kártya hely, viszont kevés a szabad láb.
Én egyébként az STM32-nek általánosan a legolcsóbb ("sárga jumperes") 1000 Ft alatti verzióját használtam megelégedéssel.
Vettem 10 ezer körüli panelt is, de mire azt beüzemeltem volna, már megjelent az ESP32, és átálltam arra.Ja, és az STM32 előnye, hogy ARM!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Synology NAS
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- iPhone topik
- További aktív témák...
- PS5 Slim Disc 1TB 2026.10.08 GARANCIA
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest