- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiMedia lejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autóhifi
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
válasz
Vasinger! #1278 üzenetére
Oké, akkor kezdjük előlről. Az a módszer amit én leírtam, akkor működik, ha azt a fajta AC ventit veszed és az aktuális procihűtőd is PWMes. Mivel nálad a TX2 nem az, ezért már bukva a dolog.
Amúgy az lenne a lényege, hogy az AC PWMes venti egy olyan csatival rendelkezik, amire további PWMes ventiket lehet dugni, így összesen akár 4 ilyen ventit vezérelhetsz egy alaplapi csatiról. Nálam így van megoldva a szellőztetés, 1 venti a procin, 2 a házban, ahogy melegszik a proci, gyorsulnak a ventik is.
Esetedben azt lehet csinálni, hogy veszel egy 9.2cmes PWMes ACt is, és azt ráteszed a TX2re (rá lehet), aztán összedugod a VGAn lévővel és rá a lapra.
Amoroso
Szerintem 3 furatban rögzítve nem fog stabilan megállni, meg kell próbálni átlósan 1-1el, a billegést végülis megfogják a műanyag távtartók, a lényeg az egyenletes leszorítóerő-eloszlás a GPUn.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mobil flották
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Xbox Series X|S
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest