Legfrissebb anyagok

PROHARDVER! témák
	- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
- Bluetooth hangszórók
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Aggódhatnak a amerikaiak: a Huawei újabb lépést tett a modern AI gyorsítók felé
- Apple asztali gépek
- Milyen TV-t vegyek?
Mobilarena témák

IT café témák

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Zull senior tag jaja, bar nekem siman lazan elfog futni venti nelkul... mert most vf700cu van rajta, es amikor lehuzom a ventit, ien 50-60 fokra melegszik fel maximum... (ja hozzateszem, h voltmoddolt es tuningolt is egyben) es a vga leallasi hatar meg 115 fok  szal laza. amugy meg tok jo ma kaptam kezhez a scythe ninjamat, felraktam az e6600-ra, es most passzivba viszi, 45p 100% terheles utan is 66 fokos, felrakom majd a vga-ra is az s1-et, es akkor mar csak a tapnak lesz hangja szal laza. amugy meg tok jo ma kaptam kezhez a scythe ninjamat, felraktam az e6600-ra, es most passzivba viszi, 45p 100% terheles utan is 66 fokos, felrakom majd a vga-ra is az s1-et, es akkor mar csak a tapnak lesz hangja (meg a vinyoknak, de azok mostis befottes gumin vannak magyarul a hangjuk oan mintha a levegobe lennenek (meg a vinyoknak, de azok mostis befottes gumin vannak magyarul a hangjuk oan mintha a levegobe lennenek ) )
 [Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
		- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Microsoft Excel topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Háztartási gépek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Arc Raiders
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések

Üzleti előfizetők hirdetései
	- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3123
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" i5-1035G7 8GB 256GB 1 év garancia
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

szal laza. amugy meg tok jo ma kaptam kezhez a scythe ninjamat, felraktam az e6600-ra, es most passzivba viszi, 45p 100% terheles utan is 66 fokos, felrakom majd a vga-ra is az s1-et, es akkor mar csak a tapnak lesz hangja
 szal laza. amugy meg tok jo ma kaptam kezhez a scythe ninjamat, felraktam az e6600-ra, es most passzivba viszi, 45p 100% terheles utan is 66 fokos, felrakom majd a vga-ra is az s1-et, es akkor mar csak a tapnak lesz hangja  (meg a vinyoknak, de azok mostis befottes gumin vannak magyarul a hangjuk oan mintha a levegobe lennenek
 (meg a vinyoknak, de azok mostis befottes gumin vannak magyarul a hangjuk oan mintha a levegobe lennenek