Hirdetés
Aktív témák
-
Elolvastam az első hsz-t (tudom, közelében nem vagyok, nem is leszek soha, de érdekelt).
Találtam pár hibát:
- 600 napja reggelt nick és minimum őstag rang, de azután sem jár automatikusan (notórius offolók gondolkozzanak mielőtt kérnek) és a Modok
egyetértenek a döntésben
Itt a sortörést ki kéne venni, mert elsőre olyan, mintha a modoknak járna még automatikusan az arckép.(ami nagyrészt igaz is, de a köv. sor módosítja a mondat értelmét)
- Elsőként álljon itt Parci hozzászólása: [link]
Ezt akárhogy nézem, eléggé az adatlapjának tűnik
- ne legyen vita arról, hogy xy miért kapta meg, pedig még csak őstag, senior tag... tessék elfogadni, és arra törekedni, hogy értelmes, konstruktív hozzászólásokkal váljunk hasznos tagjaivá a fórumnak;
Mivel már elég őstagnak lenni, ez törölhető.
Javitottam, viszont mostantol kezdve megkernek mindenkit, hogy az egyeb ilyen iranyu eszreveteleit /pl. ha rossz egy link, vagy valamilyen fogalmazasbeli ellentmondast talal/, akkor azt semmikepp se ebbe a topicba tuntesse fel, hanem tegye azt a Moderatort keresek! c. temakorben! Ezt a hsz-t meg ma ejfeleig torolni fogom. Koszi - tiv
Aktív témák
● Arcképek ömlesztett listája az első hozzászólásban.

- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- T14 Gen1 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Dell Latitude E7270,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Xiaomi 15T Pro 12/512 Fekete. Alza vásárlás 36 hó garancia.
- i9 10900, 48GB DDR4 Kingston Hyperx Fury (3x16GB), Gigabyte H470M DS3H, Be quiet, Zalman
- Samsung Galaxy Note 20 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- 32 GB (2x16 GB) DDR5 SODIMM memória + DIMM adapter asztali PC-hez - garanciával
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest