Hirdetés
- OLED TV topic
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- 5V BOOST-os ASRock PRO tápok jöttek a középkategóriába
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali médialejátszót?
- Bluetooth hangszórók
- LG LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
Lord Zero
addikt
követelőző türelmetlenség - ? na, ez kifejezetten rosszul esett

bash, ez inkább maximális félreértés
mi sem áll tőlem távolabb, mint a követelőzés (őszintén szólva, azt sem értem, honnan, melyik hszomból érezhetted volna ezt ki, ha nem akartad volna kiérezni)
tudom, h a ph a kommunikációs csatornái néha hajlamosak arra, h minden belátást nélkülöző reflexrendszerként működjenek, értsd: semmiképp se akarjunk jót feltételezni a másik félről, csak simán és offenzíven mondjunk az á-ra bé-t
bármily hihetetlen, tényleg afelől érdeklődtem, h problematikus-e a kérésem valamely része, mindennemű toporzékolás nélkül, és neked nem a ''na mi lesz már?''-t kellett volna kiolvasnod ebből, mert egyszerűen nem a ''na mi lesz már?'' jellegű kérdést tettem fel
ezt a hszt természetesen törölni fogjátok, mert egy szabálytalan up, de annyi esélyt megérdemel, h elolvasd és megértsd: egy egyszerű kérdés még nem kirántott csatabárd, tőlem legalábbis nem
Aktív témák
● Arcképek ömlesztett listája az első hozzászólásban.

- Bontott 0perces MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 256GB Gar.: 1 év
- Infinix Hot 11s / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- White GAMER PC! Ultra 265 / RTX 5070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB NVMe / B660 / 850w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest