- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós töltők 2025: tényleg megvan a 200 W?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Négy nagy x86-os újítással készül a jövőre az AMD és az Intel
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
válasz
Archttila #8374 üzenetére
Archttila
Így van
Siriusb
Amikor fiatal voltál? Úgy mondod, hogy ez szöszmötölés, érdeklődás a fiatalok kiváltsága. Én 44 éves vagyok...Az más kérdés, hogy ezen összeszedett tudás, és egyéb tanulásnak hála most már nem Microsoft rendszermérnökként dolgozom, hanem kizűrólag Linuxokkal foglalkozom a mostani melóhelyemen, pedig mikor itt is elkezdtem fórumozni, akkor még nulla tapasztalatom volt, most meg...
Mondok neked jobbakat, gyorsabbakat: vifm és mpv. Mpv egyszrű, de nagyszerű. Nem kell semmi flanc, csak megy, és teszi faszán a dolgát. Persze configba betúrva elég sokmindenre képes, de ahhoz hogy filmet lejátszak vele (ami amúgy már ritka, mert tv-n van netflix, hbo max) tökéletes. Vifm-et meg úgy konfigolom be ahogy akarom, és pont is úgy viselkedik, nagyon sokat tud
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN T7 FSP 650W
- Utolsó 1 darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest