- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Egérpad topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Dumber_
őstag
válasz
Laszlo733 #7009 üzenetére
Ezt a dock-ot ki tudnánk vesézni?
Szeretnék egy mini laptopot (Zenbook 13), 2 bazi nagy monitorral. Mielőtt végleg lemeríteném a pénztárcámat tesztelnék, de nem igazán jön össze.
Jelenlegi config: Probook 470 G4 + egy mediamarktól kölcsönvett Digitus dokkoló USB-C porton (még pár napig van "kölcsönben" )
A dokkolón minden más működik (USB-k, füles, LAN)Archwiki-n végigmentem (remélem), displaylink telepítve, modprobe udl megvolt , evdi-git fent van..
[dumber@Gabor-HP] ~ % xrandr --listproviders
Providers: number : 1
Provider 0: id: 0x48 cap: 0xb, Source Output, Sink Output, Sink Offload crtcs: 4 outputs: 5 associa
ted providers: 0 name:Intel
Nem létszik a külső VGA, DP, HDMI..
Első kérdés: Minden USB-C porton kellene működnie?
Ha igen, mit ellenőrizzek? -
Frawly
veterán
válasz
Laszlo733 #7009 üzenetére
Akkor ezek szerint kernelfrissítés okozta, nem fordítottak bele valami modult, amit külön modulként kellett telepítened. Ez simán lehetséges, mint írtam, a dokkokhoz nem értek, sose használtam dokkot. Engem már az is meglep, hogy akármilyen driver meg kernelmodul kell nekik, hiszen ezeknek lényegében csak port replicatoroknak kéne lenniük, kivezetve azokat a portokat, amiket a gép elve dokk nélkül is támogat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest