Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Névteleníti a Panther Lake IGP-jét az Intel, ha nem gyors a memória mellette
- OLED TV topic
- Sapka nélküli processzorok garanciával
- RAM topik
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
Ha UEFI + Windows vagy ilyen varázslatok is vannak a képben, akkor lehet, hogy tökölősebb, de egy sima Arch telepítés szerintem nem nagy meló, ha leírást vagy videót követ az ember, amiből kismillió van. Csak tovább tart, mert gépelni kell mindent (ha a scripteket és a scriptelt telepítőket kizárjuk). Inkább az utólagos konfigurálás (post-install), amivel el lehet tökörészni, esetleg szívni (főleg, ha nincs DE).
szerk: 1-1 progi bekonfigolása és tesztelése több időt fel tud néha emészteni, mint egy komplett Arch, belakással.
Pl. a mutt-ot mire belőttem úgy, ahogy nekem megfelelt, teszteltem, fordítanom, patchelnem és mocskos sokat gugliznom is is kellett, az kb. 2 hétig tartott. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJRA! 256GB NVMe SSD, 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HE FHD notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 Ti 4GB WIN11
- Apple iPhone 14 Pro / 256GB / Voda függő ( függetlenités alatt ) / 12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Pl. a mutt-ot mire belőttem úgy, ahogy nekem megfelelt, teszteltem, fordítanom, patchelnem és mocskos sokat gugliznom is is kellett, az kb. 2 hétig tartott. 
BoB