Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Istju
senior tag
válasz
qisqaqas
üzenetére
Szia.
Nem egészen értem a következő véleményed:
"VérIstvánMode: Activated
Már a harmadik sornál elvérzik nálam. Mi az hogy loadkeys hu? Hogy fogok tudni én azon gépelni? Tudvalevő, hogy a colemak kiosztás sokkalta jobbabb.
VérIstvánMode: OFF"
Nálam a loadkeys hu minden esetben, minden gépen működik. Mi ez ellen a kifogásod?
Kifejthetnéd bővebben. Esetleg, ha tudsz egyszerűbb és jobban működő parancsot a telepítő média konzoljának magyar karakterekre való átkapcsolására, akkor kérlek oszd meg velem.
Biztosan hiányosak az ismereteim. Segíts rajtam.
Köszi -
Rimuru
veterán
válasz
qisqaqas
üzenetére
A leírást nem néztem, nem akarok telepíteni. ;]
"Ha az Arch rolling, akkor kérlek előremutatásként tessen használni gpt-t. Esetleg UEFI-t" - ezzel nem értek egyet, nincs 2TB-nél nagyobb lemezem, bőven elférek 4 elsődleges partícióval (még örülök is neki), UEFI-t se használok (ez Windowsnál lenne érdekes). Utóbbi se hoz semmi olyan újdonságot ami egy átlagfelhasználót érint, max könnyebben el tudja cseszni azzal hogy már kattintani is tud az irtó ronda felületen.
A lényeg hogy azért mert rolling szerintem még nem kell az újabb technikákat használni amíg nincs olyan tényező ami indokolná is azt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bluetooth hangszórók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- PlayStation 5
- BestBuy ruhás topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Csere-Beszámítás! Akció! Playstation VR 2! Újszerű állapot.
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938, 100% Akku
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A lényeg hogy azért mert rolling szerintem még nem kell az újabb technikákat használni amíg nincs olyan tényező ami indokolná is azt.

BoB