- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Végleg leszámol a Mac Próval az Apple
- LG LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- E-book olvasók
- Milyen hangkártyát vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Utolérte az áremelés a PlayStation 5-öt
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
Siriusb
üzenetére
Én is nagy rajongója vagyok a minimalizmusnak. A lakásban a bútorok is minimalista dizájn szerint lettek válogatva. A kettőnk között az a különbség, hogy te műszaki alapon közelíted meg, én meg felhasználói szempontból. Nekem egyszerűen herótom van a menütől és az applikációk kategorizálásától. A Gnomeból kénytelen vagyok kézzel visszavenni a sallangot, ebben igazad van. Nem is lehet maradéktalanul, ebben megint. Viszont munkára is szívesen használnám, mert nálam minden általam használt alkalmazás futtatása egy kattintásra van. Jah, és nem kell menüben keresgélnem. Windows-t meg látni sem akarnék, de sajnos munkában muszáj lesz használni.
Át kellene nyergelnem az informatikára, a minőségbiztosítás kiakaszt

Szerk:
Isten látja lelkemet, kipróbáltam az Openboxot, de macera felépíteni. A KDE-től majd hanyatt estem pfff! Az xfce a Manjarón nem csúnya, inkább szép. A Cinnamon meg a Gnome2 forkja, tehát nem tetszik. Az én szempontomból minimalista KDE.
Annak idején, amikor először találkoztam a Linuxszal, az Enlightenment volt az egyik kedvencem a Gnome mellett. Próbáltam többet is akkoriban, de azok már múzeumi darabok, talán már nem is fejlesztik őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Trollok komolyan
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Végleg leszámol a Mac Próval az Apple
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- LG LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Játékok (Márc 26. UP!) Olvass...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 notebook - R7 5800HS 16GB DDR4 1012GB SSD RTX 3050 4GB
- 27% - ASUS VivoBook S15 OLED! Snapdragon X Elite / 16GB DDR5 / 1TB NVMe Notebook!
- Eladó Realme 11 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

BoB