Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VR topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-book olvasók
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
Este kiprobalom, koszi!

A Bspw nekem is tetszik. Azt hittem valami lehetetlensegig bonyolitott valami de nem, pont ellenkezoleg, egyszerubbnek es atlathatobbnak tunik a konfigja mint mondjuk az xmonad-nak.
Egyelore marad a Sway, mert nagyon tetszik a X mentes elet.
Ossze sem lehet hasonlitani a jelenlegi rendszerem sebesseget az elozovel. A Manjaro Xfce edition kb felkajalja a teljes Pi-t, itt meg kb szaguld minden.
Ha teszek ala OC-t akkot meg plane. Szoval teljesen elegedett vagyok vele, pedig egy Ryzen 3900x rol jottem, gondolhatod 
A terminalos dracula colour-al kapcsolatban igazad van, tenyleg belerondit a kinezetbe, szoval ezen lehet valtoztatok, bar annyira nem gaz, foleg mert mc ala is van dracula kinezet, a htop meg még az elmegy kategoria...

Sed-el nem barmoltam bele, hanem azzal generaltam nullarol a konfigot. Elvileg ez a helyes metodus. (GitHub)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VR topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Automata kávégépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Új, Aktiválatlan, iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

BoB