Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PLC programozás
- Nehézzé teszi az új Steam eszközök kiadását a memóriapánik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autóhifi
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Shyciii
üzenetére
Ezt a 120-140%-ot nem tudom értelmezni. Értem, a 100%-hoz képest, de mi a 100%? Kinek a szemére van az mérve? Ez kb. így magában olyan, mint a 50%-kal dúsabb L'Oréal szempillák. Most lehet én vagyok gyépés, de nem tudok ezekkel mit kezdeni.
A Polybart én is használom, de egy alapabb, gyári defaulttól alig eltérő konfiggal, egyszerű fekete sáv, fehér betűszín, minden jobbra igazítva. Azt nem is tudtam, hogy ilyen jól is tud kinézni. Nekem az nem kell, hogy kattintásra mindenféle jöjjön elő, pláne nem ilyen GUI-s programok, mint az lxtask (htop-ot használok helyette). Mondom, ez felhasználásfüggő is, mert te meg én egész máshogy használjuk a gépet. Te többségében GUI-s programokat használsz arányos betűtípussal és egérrel kattintgatsz funkciókért, én terminális TUI programokat monospace betűtípussal és szinte mindent billentyűzetről vezérelek, leginkább vim-stílusban. Ezt nem értette a másik topikban ubyegon, hogy nem lehet mindent egy felhasználó igényei és szemlélete alapján meghatározni, nem mindenkinek a Mentás Cinmanó lesz az etalon. Nekem sem mindig ilyen volt a felhasználásom, fokozatosan alakítottam ezt ki, és még a jövőben is fog folyamatosan még minimalistább, keyboard only irányba tovább változni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4434
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI 17 Pulse FHD IPS 144Hz i7-13700H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB