Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Dell notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Shyciii
üzenetére
Ezt a 120-140%-ot nem tudom értelmezni. Értem, a 100%-hoz képest, de mi a 100%? Kinek a szemére van az mérve? Ez kb. így magában olyan, mint a 50%-kal dúsabb L'Oréal szempillák. Most lehet én vagyok gyépés, de nem tudok ezekkel mit kezdeni.
A Polybart én is használom, de egy alapabb, gyári defaulttól alig eltérő konfiggal, egyszerű fekete sáv, fehér betűszín, minden jobbra igazítva. Azt nem is tudtam, hogy ilyen jól is tud kinézni. Nekem az nem kell, hogy kattintásra mindenféle jöjjön elő, pláne nem ilyen GUI-s programok, mint az lxtask (htop-ot használok helyette). Mondom, ez felhasználásfüggő is, mert te meg én egész máshogy használjuk a gépet. Te többségében GUI-s programokat használsz arányos betűtípussal és egérrel kattintgatsz funkciókért, én terminális TUI programokat monospace betűtípussal és szinte mindent billentyűzetről vezérelek, leginkább vim-stílusban. Ezt nem értette a másik topikban ubyegon, hogy nem lehet mindent egy felhasználó igényei és szemlélete alapján meghatározni, nem mindenkinek a Mentás Cinmanó lesz az etalon. Nekem sem mindig ilyen volt a felhasználásom, fokozatosan alakítottam ezt ki, és még a jövőben is fog folyamatosan még minimalistább, keyboard only irányba tovább változni.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- Vigneau interaktív lokálblogja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- BestBuy topik
- PlayStation 5
- Synology NAS
- Bittorrent topik
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG EVGA 850W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB