Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Webkamera topic
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
A klónokról nem tudok nyilatkozni.
Ahhoz képest azt emlegetve cikiztél! Ja és az Eltées Eleméreket is jegyeztem.

De az Arch-ban az a poén, hogy valóban nem DE-s felhasználóknak készült, hanem univerzális próbál lenni, hogy szerveren, meg minimalista konzolos, terminálos, WM-es felhasználáshoz is jó legyen. Persze felrakhatsz rá DE-t is, az kényelmesebb.
Potosan emiatt kezdtem átolvasni, mi a helyzet Arch topik terén, de azt szűrtem le, hogy eléggé égető lenne már egy WM-es topikot nyitni, mert gyakorlatilag a WM lényegét meg nem értve de büszkén és folyamatosan blogolja botladozásait ide átsértődött kollégátok.
Illetve azért kezdtem átnézegetni a hsz-eket, hogy lassan.......de ez csak régen volt Arch topik, fene se kíváncsi WM-es blogolásra. Még pár évet Eltées Elemérkedek inkább.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nyilván ha pl. felteszed Archra a Cinmanót, akkor az hoz magával minden függőséget, dbus, X.org, mesa, login manager, témák, default alkalmazások, stb..
Jó esetben egy részét a függőségeknek, pár éve már próbáltam. Amúgy meg logikus, hogy felrak mindent, hogy működjön, amiket használni akarok, ha már az öreg desktop bírja. Nem szenvednék évekig WM-ekkel, csak azért, hogy áltassam magam, woooow nekem ez is megy, aztán telepakolom QT meg GTK mix-szel és szidom a fejlesztőket, hogy fapados WM-re miért nem csinálnak ezer témát!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szóval csinálj egy WM topikot, szerintem lesz aki hamar belakja, plusz a válaszaidból egész jó kis tudásbázis képződik lassan. (ill nem is lassan)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Ingatlanos topic!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- One mobilszolgáltatások
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Gyermek PC játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Dell 3490 Intel i5-8250 laptop (hibás)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
BoB