-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bucsi13
tag
Sziasztok! A napokban jött xf86-input-synaptics 1.8.99.1-1 verzió, azóta a Gnome vonatkozó beállításai alól eltűnt minden tapipadra vonatkozó opció (Érintőtábla bekapcsolása, természetes görgetés, tábla sebessége, touch to click), de perzse úgy, hogy a nekem nem szimpatikus értékekre defaultol. synclientttel minden boot után állítgatva természetesen működik. Ma meguntam a kapcsolgatást, sok lett, hogy fejből tudok synclient parancsokat, paccache-ban megnéztem, volt 1.8.3-2. Nosza, pacman -U, reboot, beállításoknál ott van minden a helyén. xf86-input-synaptics mars az IgnorePkg-ba, gondolkodás start: hova kell jelenteni a bugot, a synaptics csomaghoz, vagy a gnome-settingshez? Vagy nem bug, hanem én csináltam rosszul valamit?
KImaradt, hogy egy ThinkPad E450 a vas

Új hozzászólás Aktív témák
- Crimson Desert
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- ASUS notebook topic
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GAMER PC! Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 750w Gold / BeszámítOK !
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- ÓRIÁSI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- AKCIÓ! 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

BoB