Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
A helyesírás a kommunikáció szabványa azért, hogy mindannyian egyet értsünk és nem egyetértsünk. A helyesírás nekem is a szívügyem, még, ha nem is maradéktalan.
Legalábbis ez az én meglátásom. Azt gondolom, abban mindannyian megegyezhetünk, hogy a szabványosítás az emberiség kollektív intelligencia fejlődésének egyik komoly mérföldköve.
Egyébként korábban és is utána néztem a fordításnak itt a Linux családon belül és nem olyan egyszerű az. Miután az ember átment a teszteken, kap egy sztenderd kézikönyvet a szakszavakhoz. Éppen azért, hogy a fordítások ne legyenek össze-vissza. Minden alkalmazásban ugyan azok a szavak legyenek használva ugyan azon kifejezésekre függetlenül a fordítótól. Bizony, még ez is szabványosítva van (szerencsére).
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- EA Sports WRC '23
- Milyen processzort vegyek?
- Yettel topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hálózati / IP kamera
- BestBuy topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- Gyermek PC játékok
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- iPhone 14 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB