-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
A helyesírás a kommunikáció szabványa azért, hogy mindannyian egyet értsünk és nem egyetértsünk. A helyesírás nekem is a szívügyem, még, ha nem is maradéktalan.
Legalábbis ez az én meglátásom. Azt gondolom, abban mindannyian megegyezhetünk, hogy a szabványosítás az emberiség kollektív intelligencia fejlődésének egyik komoly mérföldköve.
Egyébként korábban és is utána néztem a fordításnak itt a Linux családon belül és nem olyan egyszerű az. Miután az ember átment a teszteken, kap egy sztenderd kézikönyvet a szakszavakhoz. Éppen azért, hogy a fordítások ne legyenek össze-vissza. Minden alkalmazásban ugyan azok a szavak legyenek használva ugyan azon kifejezésekre függetlenül a fordítótól. Bizony, még ez is szabványosítva van (szerencsére).
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B660M i9 13900KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Zalman Z10 Plus Seasonic750W
- AKCIÓ! 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB