Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Pánik a memóriapiacon
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
Már kétszer újra telepítettem a Manjaro-t, de a Firefox sajnos képes kiakasztani az x.org-ot és kilövi a billentyűzetet is. (van amikor több ablak van nálam nyitva és azokon belül több tab - szerintem a Friefoxnak komoly memóriakezelési gondjai vannak). Csak hard resettel tudom újraindítani. Valamiért, egyszer a geeqie-nél is előfordult, ugyan ez a probléma, ilyen eddig nem volt.
Éppen olyan szar lett a rendszer nálam, mint Uborka alatt. A torrenteket sem tudom valami miatt visszatölteni. Még egyszer megpróbálom feltenni (dd-vel írom meg a pendrive-ot, amint rájövök hogyan kell), ha nem fog futni rendesen, akkor vagy nézek valami más disztrót vagy visszateszem a Windowst, az képes atom stabilan hiba nélkül futni.
Persze, tudom, hogy atom stabilan fut az összedőlt x.org alatt a Linux, de ha nincs hozzáférésem, akkor az én szemszögemről bizony instabil. Már csak azért is, mert egyáltalán összedől az x.org.
A fene egye meg, azt hittem a Manjaro végre használható lesz! :s Nah, kiderítem hogyan működik az a dd...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- TCL LCD és LED TV-k
- Robotporszívók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Le Mans Ultimate
- Mazda topik
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB