Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD vs Intel… hol a Harmadik?! – Elfeledett CPU-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD FX
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
Már kétszer újra telepítettem a Manjaro-t, de a Firefox sajnos képes kiakasztani az x.org-ot és kilövi a billentyűzetet is. (van amikor több ablak van nálam nyitva és azokon belül több tab - szerintem a Friefoxnak komoly memóriakezelési gondjai vannak). Csak hard resettel tudom újraindítani. Valamiért, egyszer a geeqie-nél is előfordult, ugyan ez a probléma, ilyen eddig nem volt.
Éppen olyan szar lett a rendszer nálam, mint Uborka alatt. A torrenteket sem tudom valami miatt visszatölteni. Még egyszer megpróbálom feltenni (dd-vel írom meg a pendrive-ot, amint rájövök hogyan kell), ha nem fog futni rendesen, akkor vagy nézek valami más disztrót vagy visszateszem a Windowst, az képes atom stabilan hiba nélkül futni.
Persze, tudom, hogy atom stabilan fut az összedőlt x.org alatt a Linux, de ha nincs hozzáférésem, akkor az én szemszögemről bizony instabil. Már csak azért is, mert egyáltalán összedől az x.org.
A fene egye meg, azt hittem a Manjaro végre használható lesz! :s Nah, kiderítem hogyan működik az a dd...
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Asus TUF A17 FA707RR FHD Gamer notebook - R7 6800H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB W11
- HP Elite x2 1012 G1,12",FHD+ ,m5-6Y54,8GB,256GB,WIN10, LTE
- Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090 (ELKELTEK)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 7500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master ATX DeepCool 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB