Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
Már kétszer újra telepítettem a Manjaro-t, de a Firefox sajnos képes kiakasztani az x.org-ot és kilövi a billentyűzetet is. (van amikor több ablak van nálam nyitva és azokon belül több tab - szerintem a Friefoxnak komoly memóriakezelési gondjai vannak). Csak hard resettel tudom újraindítani. Valamiért, egyszer a geeqie-nél is előfordult, ugyan ez a probléma, ilyen eddig nem volt.
Éppen olyan szar lett a rendszer nálam, mint Uborka alatt. A torrenteket sem tudom valami miatt visszatölteni. Még egyszer megpróbálom feltenni (dd-vel írom meg a pendrive-ot, amint rájövök hogyan kell), ha nem fog futni rendesen, akkor vagy nézek valami más disztrót vagy visszateszem a Windowst, az képes atom stabilan hiba nélkül futni.
Persze, tudom, hogy atom stabilan fut az összedőlt x.org alatt a Linux, de ha nincs hozzáférésem, akkor az én szemszögemről bizony instabil. Már csak azért is, mert egyáltalán összedől az x.org.
A fene egye meg, azt hittem a Manjaro végre használható lesz! :s Nah, kiderítem hogyan működik az a dd...
Új hozzászólás Aktív témák
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 6GB THERMALTAKE VERSAH17 600W
- Bomba ár! Acer Travelmate P215 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB