- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Autós kamerák
- Modding és elektronikai kérdések
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Már csak több évre szóló szerződésekben gondolkodnak a memóriagyártók
- Analóg fényképezés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Siriusb
üzenetére
Nekiestem a minap, és sajnos gparted mókolása közben realizálódott, hogy 4-nél több elsődleges partíciót nem lehet létrehozni egy disken
Extendedre nem akartam tenni home-ot (lehet egyáltalán és van értelme?) mert ezt a megoldást nem igazán ismerem. Mivel úgyis van rendszeres adatmentésem, így feláldoztam az egyik partíciót, úgyhogy most van 666GB a home-nak.Az fstab-ot is nézegettem, de még előtte sosem foglalkoztam vele, hirtelen nem vágtam honnan kell kihalászni azt az UUID-t ami nekem kell. Gyors megoldás kellett, szóval inkább nyomtam egy újabb telepítést, így már külön home-mal.
A skypeot miért kellene karanténba zárni? A történtek után persze simán el tudom képzelni hogy kell, de miért, és hogyan?
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Autós kamerák
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Modding és elektronikai kérdések
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Egyéni arckép OFF
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LENOVO ThinkPad T460,14",FHD,i5-6300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11,DUPLA akku
- 27% - BeQuiet! Pure Loop 2 FX 360mm Vízhűtés!
- LG 39GX90SA - 39" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Xiaomi Mi 11 lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Extendedre nem akartam tenni home-ot (lehet egyáltalán és van értelme?) mert ezt a megoldást nem igazán ismerem. Mivel úgyis van rendszeres adatmentésem, így feláldoztam az egyik partíciót, úgyhogy most van 666GB a home-nak.
BoB