Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• sparks

senior tag

Sziasztok!
    Több, mint 30 évnyi PC használat után (az utóbbi 10 évben leginkább Linux) beléptem én is a klubba egy 16-os MBP M4 Pro 48/512-vel. Amúgy se iPhone se iPad, se iAkármi szóval alma szűz vagyok.

Remélem ez a gép minimum 5 évig kiszolgál majd, de ha több, azt sem bánom :)
    4k videókat készítek, tőzsdei grafikonokat futtatok, általában 30-40 oldal nyitva, 2 külső monitort szeretnék rárakni, meg majd meglátjuk még mire lesz OK. Játszani nem játszom, kb. a Doom / Quake volt az utolsó, amikkel aktívan játszottam, azóta csak VR szemüveggel játszom, azt is csak sport miatt.

Az előző gépem egy Lenovo Legion volt (az sem volt olcsó 3 éve), de a folyamatos venti hang már kicsinált, amikor külső monitort kellett használnia és sok-sok ablakot. Ettől azt remélem, hogy kussban lesz és egyelőre baromira így is tesz.
    Na meg az akkuja is jó ha 1 vagy másfél órát bírta már.
    Az a durva, hogy ennek a 16-osnak kisebb a tényleges mérete mint a Lenovonak és még könnyebb is, cserébe nagyobb és összehasonlíthatatlanul szebb a kijelzője.

A billentyűzetet még szokni kell (nekem a numerikus eléggé aktív használatban volt a tőzsde miatt, de majd megszokom).

Most kezdem belakni, Brave már felment rá, egyelőre ismerkedünk, de az első benyomások iszonyat pozitívak. :C

Új hozzászólás Aktív témák