- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S 8.4 - színt visz az életedbe
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Phenom II X4 9xx & 8xx topic (Deneb)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Teclast Tablet Topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yllgrim
őstag
válasz
#79335424 #80 üzenetére
Nem adsz meg neki fiokot, nem hasznalad a Google Play-t hanem hasznalsz helyette Fdroid-ot meg leoltogeted szepen manualisan a gyartok oldalairol azokat a programokat amiket hasznalsz. Telefonodra teszel szepen VPN-t, emailjeidnek meg csinalsz egy gyujto email fiokot vagy bejelentkezel a weboldalon keresztul. Google Search-et letiltod, helyette hasznalsz pl DuckduckGo-t, ok nem logoljak a kereseseidet, DNS szervernek meg megadsz open DNS szervert. Vannak jo terkep programok amik ingyenesek es naprakeszek.
Es akkor ez fogad, amin csak mosolyogsz es mivel az IP-d teljesen mashol van mint te, nyomathatsz barmit.
Itt eleg sok mindent ki lehet valtani.
Otthon a szolgaltato routeret kivagtam a kukaba (remelem nem kerik vissza) sajatomon kicsereltem a firewire-t open DD-WRT-re, beallitottam manualisan a routert VPN, DNS... matekozzanak vele ha akarnak. Telefonon Cyanogen mod remek, kell egy applikacio hogy magad allitsd be mi futhat, mi nem, szepen kilovod a Google dolgait es ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest