- Milyen videókártyát?
- Részesedést szerezhet az AMD-ben az OpenAI
- Házimozi belépő szinten
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megköveteléséből
- Házimozi haladó szinten
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
Aktív témák
-
FreeM
aktív tag
Ők egyszerűen ezt a magyarázatot tartották valószínűnek. De ezt még csak nem is támasztották alá semmivel sem, ígyhát vagy úgy van vagy nem. Annyit írtak, hogy majd megvizsgálják. Ebből e fentieken kívül más következtetést nem nagyon lehet levonni.
De azt mondjuk nem értem, hogy állításod szerint sosem volt FX-ed (feltételezem tapasztalatod sem vele), a cikkeknek nem hiszel, ''száraz tények''-et nem mondasz, akkor mégis mi alapján döntesz mondjuk egy vásárlásnál? Hogy a haveroknak mi van? Az sem rossz, csak adott esetben ez a stratégia nem arra optimális, hogy olyat vegyél amire neked személy szerint szükséged van. -
FreeM
aktív tag
1. Nem tudom, hogy megugrik-e. Ha elolvastad volna amit írtam, éppen azt javasoltam, hogy kellene írni rá egy programot amivel meg lehet nézni.
2. Semmilyen lehúzás sincs, a tények ismertetése van.
3. Ehhez nem kell ismerős, nem egy radeon-t kipróbáltam már. De ez a fórum nem arról szól, hogy kinek milyen kártyája van, hanem arról, hogy mit írt a 3dcenter a cikkében.
4. Nem ismerem az ismerőseidet, úgyhogy erre gondolom nem kell reagálnom. :P
5. Lásd mint. 4 -
anaqer
veterán
Nem ismered még a rendszert? Na várjál, összefoglalom röviden:
Ez úgy működik, hogy FreeM állít valamit bizonyítás nélkül, ha valaki nem ért egyet, na ANNAK kell bizonyítania az álláspontját. FreeM érvei maguktól megállnak, hiszen ő mondta... egészen addig, amíg ki nem derül, hogy ő nem is azt mondta, illetve igen, de máshogy, és te vagy a hibás, amiért félreértetted ( nyilván szándékosan ). Na, még kérdés?
((( Hú, mit kapok én ezért ruditól... :t )))
Aktív témák
- TP-LINK TL-WA850RE 300M vezeték nélküli jelerősítő / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,,MS3434
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga L13 - i5-10G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3541
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest