- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Valami baja van a tápomnak
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Projektor topic
- Androidos fejegységek
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
válasz Hawk02 #48986 üzenetére
Kezdek rájönni, mi is történik.
Gyári tárcsázót használok, 2 darab gmail fiók van szinkronizálva, mindkettőben vannak címkézett névjegyek. Pl "munkatársak", "ügyfelek", "szomszédok".
Azon névjegyek, amikre hiába keresek, mind valamelyik címkéhez tartoznak. A személyre szabott nézetnél hiába jelölök ki mindent is, nem listázza. Mellette van "címke" piktogram, ott ha kiválasztom az adott címkét, akkor csak azon címke névjegyei jelennek meg és ott már eredményes a keresés.
Kb 900 névjegy van különböző címkék alatt.Kíváncsiságból egy címkét töröltem a névjegyek megtartásával, eredménye, hogy az adott névjegyeket már sehogy sem tudom keresni.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Hawk02
aktív tag
válasz macilaci78 #49008 üzenetére
Én már nagyon régóta nem használom a gyári tárcsázót.
-
Hawk02
aktív tag
válasz macilaci78 #49010 üzenetére
True Phone. (reklámmentes változat)
Amikor androidos telefont használtam mindig ezt tettem fel a gyári helyett.Jelenleg : Poco M6 Pro 4G-t használok. -
Hawk02
aktív tag
válasz macilaci78 #49012 üzenetére
Igen,ezt használom már kb.10 éve.
-
kisapa
senior tag
Sziasztok!Lehet butaság amit kérdezek de ehhez egyáltalán nem értek. A lényeg, van egy Samsung A51-es telefonom ami a szervíz szerint alaplap hibás mert nem tölt be az oprendszer. A kérdésem ha esetleg el adnám alkatrésznek mivel a kijelző tökéletes a rajta tárolt adatokhoz más hozzáférhet?
-
ktomcat
senior tag
Üdv!
Crdroid vonalon mozgok, és garnetnél a nikgapps a preferált, viszont dirty flasheknél az android auto nem frissül, mert a gapps-ban csak a clean flash van engedélyezve, erre találtam egy ilyen leírást:"I noticed that Android Auto loses system app permissions after a dirty flash. While looking for the problem, I came across the error “Cannot dirty flash, wipe /data to install AndroidAuto” in NikGapps. So I edited the .zip in the path AppSet > AndroidAuto > AndroidAuto.tar.xz > installer.sh, replacing clean_flash_only=“true” with clean_flash_only=“false”. Now AndroidAuto works correctly, strange that NikGapps does not allow dirty flash AndroidAuto."
Melyik programmal kell megnyitnom hogy szerkeszteni tudjam? Előtte gondolom ki kéne csomagolni és utána újra zippelni?
-
ktomcat
senior tag
válasz ktomcat #49019 üzenetére
Winrarral kitömörítettem, és a szükséges fájlt is azon belül, átírtam, de hogyan kéne visszacsomagolni hogy .tar.xz-t kapjak? Ha csak átírom tar-ra konvertálás után xz-re nem segít, illetve az átírás után más méretű a fájl (jóval nagyobb), mint az eredeti így gondolom hiába tömöríteném bele
-
crok
Topikgazda
-
F34R
nagyúr
Udvozletem urak, melyik beallitas lehet az hogy hiaba zarom a kepernyot, 2-3 masodpercenket dimmel egyet. aztan ket perc tetlenseg utan megint display lekapcsol nem telik el 2-3 masodperc megint ujra bekapcsol.
Ezt eddig nem csinalta, kivettem a simet. igy nagyon dogleszti a batteryt, meglehet valamivel nezni mi tartja awake? -
ktomcat
senior tag
A 7zip-es úttal gond nélkül felülírtam az átírt fájllal, csináltam egy biztonsági mentést és gondoltam rebootolok recoverybe hogy akkor mehet a dirty, hát a rebootot már nem fejezi be.... hiába raktam újra fel a meglévő ofoxot fastbootból nem akart bebootolni (csak logoig pár mp és resi), valamiért nem először járok így és nem értem olykor miért veszik el a recovery... De ez itt OFF
-
zoltanz
nagyúr
Pixel-eken kívül tud valamelyik gyártó telefonja Wifi kapcsolatot tovább osztani? (szintén Wifi-n)
-
MODERÁTOR
-
FLATRONW
őstag
válasz Viktor0610 #49027 üzenetére
Igen, arra gondolok.
Ha nem erre gondolt, akkor mit jelent a wifi megosztás? -
MODERÁTOR
-
FLATRONW
őstag
válasz Viktor0610 #49029 üzenetére
Igen, erre gondoltam én is.
A régebbi telefonok a hotspot bekapcsolása során lecsatlakoznak a wifiről, és a a mobilnetet osztják tovább.
De pl. a note 13 pro 5g nem csatlakozik le a wifiről, az azon lévő internet kapcsolatot is képes továbbosztani. -
MODERÁTOR
-
macilaci78
nagyúr
válasz Viktor0610 #49031 üzenetére
Én is megnéztem reggel a Note 13 Pro+ készüléken és hotspot üzemmódban nem dobta el az otthoni wifi hálózatot. Mi több, 5G wifire csatlakozva 2,4G-t osztott.
-
MODERÁTOR
válasz macilaci78 #49032 üzenetére
Az még csak hagyján, de tényleg úgy van.
Ha aktív a wi-fi, digis IP-je volt a hotspoton lévő eszköznek (itthoni vezetékes net), ha kikapcsoltam a wi-fit, yettelesre váltott (mobilnet).
Tök jó!Javítom is az első hozzászólásomat.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
macilaci78
nagyúr
válasz Viktor0610 #49033 üzenetére
Ezt a tudást érdemes lenne pár szaktopikban is közzé tenni, pl a milyen telefont vegyek-be...
-
FLATRONW
őstag
válasz Viktor0610 #49033 üzenetére
Én is a héten jöttem rá erre a képességre véletlenül.:)
A Xiaomi Pad 6 tabletemben nincs semmilyen mobil hálózati modul, és mégis ott volt a hotspot lehetősége. Ha nincs mobil hálózat, akkor mit akar megosztani a hotspoton.
Kipróbáltam és láttam, hogy nem dobja el a wifi hálózatot.
Elsőre ennek sem láttam értelmét, hogy mi szükség van erre, ha közvetlenül csatlakozhatunk a routerre is.
Ezután ugrott be, hogy szükség esetén a telefont, tabletet lehet használni jelerősítőnek. -
Hawk02
aktív tag
Sziaztok!
Segítséget szeretnék kérni.Adott egy Xiaomi Mi 11i készülék.Érintésre érzéketlen,de otg egérrel dolgozik.Van valami lehetőség kideríteni,hogy a kijelző-e a kuka?Cserére érett. -
w.miki
veterán
Sony XZ2, telefon, rendesen működőtt.
Kisgyerek játszott vele, azóta nem kapcsolódik az internethez. Amikor rámegyek egy itthoni wifi hálózatra, azt írja, korlátozott hozzáférés. Telefon nagyon le is lassult.
Múlt héten még minden rendben volt.
Újraindítás volt, újra wifi felvétel, külsérelmi, beázás nyom nincs.
Mi lehet a gond? Mi lehetett elállítva?Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
svgyula
addikt
válasz w.miki #49038 üzenetére
Hááát ez kb a tű a szénakazalban kategória! Bármit is elpiszkálhatott a kisgyerek. Üveggömb nélkül ezt megmondani szinte lehetetlen. Szerintem csinálj egy mentést külső tárhelyre és utána egy gyári visszaállítást. Aztán kezd egyenként visszarakni az alkalmazásokat. De lehetőleg ne legyen a gyerek a közelben
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
szkaroly
senior tag
-
MODERÁTOR
-
szkaroly
senior tag
-
-
zoltanz
nagyúr
Szeretnék jack dugós mukrofonnal hangot rögzíteni. Hiába van csatlakoztatva, a beépített mikrofonról vesz fel. (headset-tel működik a dolog a bemenet jó) gyári appal próbálom.
Köszi! -
MODERÁTOR
-
macilaci78
nagyúr
válasz Viktor0610 #49049 üzenetére
Gondolom, a sima mikrofon a 3P jack aljzathoz van belőve, a headsetes aljzat pedig 4P.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest