Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED TV topic
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Pánik a memóriapiacon
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
tolvaj!
őstag
Ilyen "értelmes" ember szerencsére még nem keresett meg
az aosp romot én tettem fel gergelynek anno, mert megbízhatónak látszott a visszajelzésekből, aztán egyszer csak lett ami lett. Hidd el használtam az upgradet, de nem használt. Akkor is azt írtad, hogy próbáljam meg és megtettem, de nem volt eredménye. Ilyenkor már tanácstalan voltam és azért kapott formázást! Azóta eltelt pár hónap, nem szólt, hogy baj lenne 
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,100% Akkumulátor
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
az aosp romot én tettem fel gergelynek anno, mert megbízhatónak látszott a visszajelzésekből, aztán egyszer csak lett ami lett. Hidd el használtam az upgradet, de nem használt. Akkor is azt írtad, hogy próbáljam meg és megtettem, de nem volt eredménye. Ilyenkor már tanácstalan voltam és azért kapott formázást! Azóta eltelt pár hónap, nem szólt, hogy baj lenne