- Új 2 és 4 nm-es node-ot fejleszt a Samsung
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szati42
csendes tag
hallott már róla , vagy próbálta már ezt a LEWA féle romot valaki
http://www.needrom.com/mobile/jiayu-g2-3/
-
szati42
csendes tag
Tett már fel vaklaki Jy g2 egymagosra Android 4.1 romot , mi a tapasztalat ,stabilm abba raktak már magyar nyelvet?érdemes felrakni
-
szati42
csendes tag
válasz
hungobungo #22035 üzenetére
zseni vagy sikerült köszi
-
szati42
csendes tag
válasz
hungobungo #22036 üzenetére
szia visszaolvastam, és írják hogy tudsz jy g2 egymagos telóra magyar romot kreálni, esetemben megoldtató lenne
-
szati42
csendes tag
válasz
hungobungo #22035 üzenetére
igen op rendszerből belép a recoba, csak kikapcsolás után nem indul bill kombinációra, egyből bootol
-
szati42
csendes tag
sziasztok
tudna valaki segiteni, vagy találkozott már valalaki ezzel a problémával? A jiayu g2 egymagos telom root oltam, feltettem a recoveryt, de az istennek nem tudok power -hangerő+ belépni a recoverybe, csak boothol és indul a teló, mi lehet a probléma? -
szati42
csendes tag
hali, takott már fel valaki, jy g2 re gyári android 4.1, mi a tapasztalat , magyar menü van benne?
-
szati42
csendes tag
szia
sikerült neked felrakni a 4.4 androidot, mi a tapasztalatod, miben más mint a 4.0 , ebben van már magyar nyelv,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest