- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi belépő szinten
- Plazma TV topic
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZTE_luky
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #108682 üzenetére
ez már szerintem nevetséges. De mindegy nem az én dolgom.. mi lesz a következő? már csak előlapi kamera lesz a telefonokon?!
ÉS a dual sim-mel mi a helyzet? mert én végül is csak azért veszem hogy két kártyát vigyen. Olvastam olyat is hogy ezek a telefonok lassabbak a két sim miatt.. hogy váltogat a kártyák között? hogyan működik?
-
ZTE_luky
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #108673 üzenetére
értem köszi a választ, és olvastam hogy első és hátsó kamera is 5MP, ez hogy lehetséges? úgy értem ált. ban a hátsó ezerszer jobb szokott lenni. meg az én régi telómon is 5MP van az mennyire tré?
tehát akkor lapjában nincs gond a telefonnal, 3-4 évig talán kihúzza ha 2év gari jár rá, és azért nem könnyfacsaró a kijelzője sem? az oké hogy alkalmazásszűkében leszek, de talán találok WP-n hasonló alkalmazásokat mint amiket androidon használtam..
-
ZTE_luky
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #108660 üzenetére
Ja azt ki is felejtettem, még soha nem volt WP-m mindig androidom volt. mennyire idegesítő? hát telefonálni, filmet nézni, alkalmazásokat játékokat telepíteni ilyesmi, csak a kijelző miatt meg vagyok egy kicsit lőve. de alapvető módon nem lesz időm túl sokat nyomogatni, de egy nap kb 2 órát netezek, 4 órát zenéthallgatok 1 órát meg alkalmazásokat piszkálok vele, szóval nemtom milyen a WP. mi a baj vele? kevés alkalmazás van rá? lassú? nem megbízható?
-
ZTE_luky
aktív tag
Sziasztok! Dual simes telefont szeretnék vásárolni, egy osztrák és egy magyar kártyával. Eleinte az ár volt a legfontosabb hogy esetleg 30 ezer forintból kijöjjön, de nem tudom hogy abból ki jön-e egy rendes.
Tudnátok segítséget adni hogy milyet vegyek?
Eddig néztem:
Lumia 535
Lumia RM-1090
Honor 4aha a lumia 535 nek valami nagyobb gondja van (neekm csak a rossz kamera, felbontás tűnt fel) akkor 30nál többe tis szánnék rá, max 50ezret
-
ZTE_luky
aktív tag
Sziasztok új telefont vásárolnék! Nagyon fontos hogy jó legyen, gyors, működőképes, hibátlan. Az eddigi telefonjaimat mind azért kellett cserélnem mert elromlottak, átlagba 4 évet bírtak ki.
Az új telefonnak legyen jó mind2 kamerája, ez a legfontosabb, sokat szeretnék vele fényképezgetni. A másik legfontosabb hogy legyen dual SIM-es mert két SIm kártyám van, egy magyar meg egy külföldi,és jó dolog volna ha nem kéne cipelnem kettő telefont
Eddig ezt a telefont találtam ,de ezt még nem forgalmazzák, Honor 4a, érdeklődnék mikortól lehet vásárolni, ha jól hallottam kb 40ezer forint lesz az ára, az nagyon rendben is van
Mi a véleményetek erről a telefonról? Tudtok mondani hasonló kaliberű telefonokat, és hogy milyen javasoltok nekem, valamint hogy mire kell odafigyelni ezeknél a telefonoknál? Segítséget előre is nagyon szépen köszönöm!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest