-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
válasz
-PLevi- #87196 üzenetére
Nem feltétlenül. Attól is függ, hogy a két panel azonos gyártótól van-e vagy sem. LG Ips fogyaszt mint a dög, de cserébe a max fényereje az IPS-ek között kiemelkedő. Sharp IPS, gyengébb max fényerő de kevésbé szaturált mint az LG, ergo szebbek a színei no meg jóval kevesebbet is fogyaszt. No meg az LG IPS paneljeiből nagyon nem mindegy melyik gyártósorról jött le, mert rengeteg foltosodó ócska van köztük, na meg a mostani sláger az LG G2 és G3, amiknek vagy vibrál a kijelzője 50% fényerő felett vagy nem... vicc. Én a Sharp-ra tenném le a voksomat, ha ki tudod deríteni melyik melyik.
-
TedThomas
aktív tag
válasz
-PLevi- #84768 üzenetére
CoolLifeUI 5.5 van rajta alapból ami nekem sokkal jobban bejön mint az alap android meg a Miui.
Amikor megérkezett akkor egyszer cseréltem romot azóta semmi bajom nem volt vele. Oké angol ez valakit zavarhat
Van rá AOSP android és MIUI is.
Lassan jön a végleges 4.4 a gyártótól és a fórumban vannak jelentkezők akik azt majd lefordítják magyarra.Mindkettő jó készülék. Itt már te döntesz.
-
-
Zeki
nagyúr
válasz
-PLevi- #41946 üzenetére
2-3 év... szerintem valami áttörésnek kell megint jönnie.
Jönnek ősszel a 8 magos telók. Utána? 16 mag? Nem tudom mit találnak ki, amit nem érez az ember marhaságnak.
Szerintem várj ha nem sürgős, mert a Karácsony slágere valszeg a 8 mag lesz, ami meg nyomja majd lefele az árakat.
És év végén hivatalosan is hazánkba jönnek a Lenovo telefonok.
Azoknak nem kínába küldős lesz a garanciájuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- Renault, Dacia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Notebook hibák
- Projektor topic
- Fotók, videók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Apple Iphone 15 Pro Max 512Gb
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest