-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
üszök
őstag
-
GIJoe
addikt
válasz
bozsozso #86406 üzenetére
"Legjobb mondjuk magyar bolti vásárlás lenne a gari miatt"
Lenovo A536 (edigital)
Nem egy őrült ütős hw, de most hirtelen ezt találtam, itthonról ,de hátha kapsz jobb tippet...Xewyor: Nekem megette a kódot de, 73$ lett az akció...
-
Zeki
nagyúr
-
svgyula
addikt
válasz
bozsozso #64362 üzenetére
Ha jól tudom max azt mondja, hogy az "előfizető jelenleg nem elérhető"! Aztán a dual aktív telefonnál mit mond arra én is kíváncsi lennék
De ha felveszed akkor biztosan tudsz sztereóban egyszerre két emberrel beszélni. Ha meg nem akkor jön a leb@szás hogy ha hallod hogy csörög miért nem veszed fel!!!?? Akkor inkább a "jelenleg nem elérhető" mert akkor tudják hogy vagy beszélsz vagy olyan helyen vagy ahol nincs térerő!
-
svgyula
addikt
válasz
bozsozso #64353 üzenetére
Lenovo K910 Vibe Z Ezt találtam hirtelen de ez sem "fussa" 100-ból. Nem is tudom van-e? Ha belegondolsz egyszerre két telefont veszel csak egybe van építve. Azaz két adó és két vevő rész ami függetlennek kell, hogy legyen egymástól ha mindkettőt egyszerre akarod használni. Ja és ilyenkor valaminek a rovására kompromisszumot kell kötni! Persze a te dolgod..............
Az én képességeimet meghaladjaa két kártya egyidejű használata. Mondtak már itt olyat is hogy telefonálás közben nézegeti a neten az árakat(?) de hát nem vagyunk egyformák.................
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest