-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pogika
aktív tag
válasz
fateless #99384 üzenetére
Sziasztok, rendeltek a gyerkőcömnek egy elephone p6000 mobilt, főként játszani fog majd rajta. Már nem tudtam várni a rendeléssel mert szorít az idő, meg a dollár erősödése. Sajnos magyar tesztet nem találtam róla, ezért kérdezném, nem e lőttem ezzel mellé, esetleg pár szót írna róla akinek már van.
-
Atomcsirke
aktív tag
válasz
"Atomcsirke - hamarosan írok a P6000-ről is..."
Amennyire lehet, utánaturkáltam a neten, állítólag az akku az egyik gyenge pontja, a másik - mi más is lenne - a kamera!
Az akkut amúgy marhára nem értem, ehhez a SoC / kijelző pároshoz a 2.700 mAh korrekt párosítás lenne, elvben. Ergo vagy a valódi kapacitása nem annyi, vagy valami szoftveres elcseszés vala! -
Zeki
nagyúr
válasz
Jaja, kellemes kézben tartani a telót. Kár hogy szilikon tok még nincs hozzá.
Az elemlámpa rázós bekapcsolás nálam mükszik, nyilván nem árt begyakorolni.jobbra-balra-jobbra, stop. És világít is.
Sőt, a felső hangerőgombos mirror trükk is mükszik.
A másik kamerás trükk is megy, ahol a hátsó kamera lesz aktívA többit nem próbáltam
Sajnos a nyalóka még új a programozóknak, így csak a skype épülne be a tárcsázóba, más voip program nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3070
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest