-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
WOT-H-A-C #87924 üzenetére
Köszi!
Tehát ennek a változatnak a felrakásához nem kell előbb CWM-ot felrakni, hanem a Flash Tool-lal egyből lehet a telefonon levő ROM helyett feltenni. Értem. Ezt ezek szerint biztosra vehetem, eltekintve attól, hogy félek, ezt se biztos, hogy engedni fogja a telefonhoz foggal-körömmel ragaszkodó, belpiacos kínai ROM, másrészt RVR400 kolléga is jelezte akkor a topikban, hogy nem próbálta ki, hogy jó-e. De megpróbálnám, persze, ha ismerném a folyamatot lépésenként - hát még azt, hogy hogyan kerül rá egy működő ROM, ha ez mégse működik.
Amit erről RVR400 a topikban írt, az alapján én félművelt laikus, nem tudom, hogy hogyan működne a folyamat. Tehát ha erről valaki adna egy szájbarágós leírást, nagyon megköszönném - vagy linket oda, ahol van ilyen szájbarágós leírás. Újraolvasom a topik adott részét is, de ott nem emlékszem ilyen leírásra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest