- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- 3D nyomtatás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós kamerák
- Leállítja a legjobb CPU-hűtőinek szállítását az AMD
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gipsztigris
addikt
válasz
Magnat #84057 üzenetére
"(Mindamellett sztem el kell ismerni, h az Iphonenak is vannak qrva jó tulajdonságai)"
Így igaz! Zsigerből elutasítom az ájfont mert qrvára túlárazott "sznobifonnak" tartom, de sajnos előbb-utóbb kénytelen leszek módosítani az álláspontomon.
Lányom egy iPhone4-ről most váltott egy iPhone 5S-re,........hát mit mondjak! Forgattam egy fél órát, erősen próbáltam belekötni mindenbe, de a végére rájöttem, hogy savanyú a szőlő!Egyedül a méretét tartom kicsinek (de ez is csak a tepsi androidok miatt van), amúgy meg fényévekkel gyorsabb mint a Nexus 4 pedig az sem tartozik a lassú telefonok közé. Lényeg az, hogy addig amíg kézközelből nem tapasztalunk meg valamit, addig nem szabad elhamarkodott ítéletet mondani semmilyen készülék felett.....szerintem.
-
stigmata
tag
válasz
Magnat #84057 üzenetére
Legnagyobb előnye az, hogy 1 hardverre fejlesztenek. Ami sokkal egyszerűbb, mint az androidos világ tarka processzor és lapkakészlete. Csak meg kell nézni a needrom-ot mennyi fajta android. 62 márka és egy gyártón belül is rengeteg típus szemben a szifonból van 3 (5 amit nem gyártanak, 5c, 5s).
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest