Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Impair1980
aktív tag
válasz
Laza...
üzenetére
Szia!
Köszönöm a segítséget, de én voltam a marharépa. Az adb driver helyett véletlenül valami hülyeséget rakott fel, ezt kicseréltem és tudtam flashelni a telót. Most már egy gyári rom van rajta.
Viszont lenne egy kérdésem.
Azért flasheltem, mert a mai nap cseréltem ki a kijelzőjét, mert betört a régi és az aliexpress-ről rendeltem. Frankón össze is raktam, de az alsó 3 gomb nem akar működni.
Azt olvastam, hogy rom frissítéssel ezt lehet javítani.Szerinted, mi lehet ilyenkor a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple asztali gépek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Béta iOS-t használók topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A26 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Poco C75 8/256 gb garanciális
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB Akku: 84%, Átlagos, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Jura Impressa F70 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Egyedi ékszerdobozka
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- UPDATE!!! Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 5-11 gen.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest