Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlala
addikt
válasz
csubuka
üzenetére
Köszi!

Véletlenül keveredtem ide, nincs is szükségem két sim-re, csak ezt a topicot találtam élőnek a kínai telókkal kapcsolatos témában.
Well... igen. Az élet csupa kompromisszum. Bár nekem a melegedés és az ócska szoftver azért kizáró okok...
Az a szép, hogy mindenkinek más a "szűrőrendszere".
Azt viszont elhatároztam, hogy teszek egy bátor kirándulást a kínai telók világába. Azért rendeltem egy 8 magos Coolpad-et, mert a gyorstesztje szerint:
- nem akadozik,
- elfogadhatónak tűnik a kamerája (érdemes a macska képbe belenagyítani!!),
- 50e alatt van a csoportos rendelésben, ami nekem a határ.Aztán majd meglátjuk!

Amúgy nehéz eladni ezeket a kínai telókat?
Pl. ha mégsem jön be, akkor ez a Coolpad eladható 50e-ért (8mag, 2GB RAM, Sony 13MP kamera)?
Új hozzászólás Aktív témák
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1TB GTX1650 500nit 4K 1 év teljeskörű gar.
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest