Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Senator
aktív tag
válasz
Dominó85
üzenetére
Nekem a szívem kőkeményen vérzik, mert imádom a Jiayu-kat és örültem mint majom a "banánnak" amikor kijött a G4S octa-core-ral! Meg is rendeltem azonnal nagy "naívan"! - más konkurens octa-core telefonokhoz képest amikben király volt a gps -
Majd hidegzuhanyként ért, hogy megint pont a GPS a kaki és egyszerűen nem hiszem el grrrr.. Sajnos mivel több helyen is említik a gps-el való problémát (tobbek között XDA-n is és itteni fórumban is) biztos, hogy nem egyedi jelenségről van szó. Nem értem mit tud a Jiayu állandóan elszabni a gps-el.... Nade erről ennyit még az is kiderülhet a végén, hogy én vagyok a béna és balszerencsés
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Xiaomi Redmi 13C (23106RNODA),6,74",90Hz,4/128GB,Dual SIM,5000mAh,Fekete és Kék színekben
- Samsung Galaxy A25 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi 11T Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
- IPHONE 12 MINI 64GB, FEKETE, 100%, ÚJ AKKU, ÜZLETBŐL, GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vadiúj AM 4 procik! Raktáron! Kamatmentes rèszletre is! ÈRDEKLŐDJ!
- Xiaomi Redmi Note 13 8/256GB / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest