- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Csendben mutatkozott be a Galaxy S10 Lite
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Unsign
tag
válasz
sasa311 #7036 üzenetére
Én hiszek a reklám erejében és természetes, hogy jó árakkal lehet felfuttatni egy új vállalkozást. Azért nem árt a kellő önmérséklet, mert már láttam más topikban is reklámozni a kérdéses oldalt és akinek nincs elegendő infoja nem kellően körültekintő, az könnyen beleszaladhat egy kisebb-nagyobb buktába.
Nekem az a bajom, hogy az alacsony árak mellett olyan telefon típusokról is szó van, amik a bejáratott oldalakon sem érhetők el vagy csak korlátozottan, itt meg "utánad dobják fillérekért". Ilyen helyzeteben nekem már az is elindítja a vezérhangyát ha látom, hogy az átlagos ár -10% és még készleten is van.
Természetesen, bár nem sokat számít, én drukkolok mindenkinek, hogy megérkezzen a rendelése.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
- Samsung Galaxy A52 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest