-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
feca81
aktív tag
válasz
szabi__memo #6300 üzenetére
Vámmal mindig számolj, max lesz egy kellemes meglepetés,ha mégse kell fizetni...
Egyszer rendeltem amcsiból egy apple notebookot. Számoltam áfával. Csak azzal nem, hogy a cég nevére kértem postázni, ahol napközben voltam. Rögtön szívszédülést kaptam, mikor a laptop árával megegyező összeget be kellett volna fizetnem áfa + speeditőr miatt. 2 hét volt, mire elmagyaráztam a kedves futárszolgálatnak, h magánszemély vagyok. 2 hétig állt a csomag a vámon. Végül kérvény kellett írnom, és megúsztam 6000Ft vámmal... -
Sanyesz.
őstag
válasz
szabi__memo #6300 üzenetére
A megrendeléskor nincs lehetőség szállítási mód kiválasztására. A "free shipping" az én olvasatomban azt jelenti, hogy postai úton várható a cucc (értsd: nem futárszolgálat hozza).
Vámmal és ÁFÁ-val számolunk, bár nem szeretnénk fizetni.Visszakanyarodnék egy korábbi hozzászólásomra: ha senki nem próbálja ki ezt a boltot, honnan tudjuk meg, korrekt-e.
A kétkedők, gyanakvók úgysem rendelnek. Mi meg felvállaltuk. Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Le Mans Ultimate
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Hobby rádiós topik
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- OLED TV topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Gyúrósok ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- IPhone 11 Pro max 64GB megkímélt új emelt kapacitású akku!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest