- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Kompakt vízhűtés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
feca81
aktív tag
válasz
szabi__memo #6300 üzenetére
Vámmal mindig számolj, max lesz egy kellemes meglepetés,ha mégse kell fizetni...
Egyszer rendeltem amcsiból egy apple notebookot. Számoltam áfával. Csak azzal nem, hogy a cég nevére kértem postázni, ahol napközben voltam. Rögtön szívszédülést kaptam, mikor a laptop árával megegyező összeget be kellett volna fizetnem áfa + speeditőr miatt. 2 hét volt, mire elmagyaráztam a kedves futárszolgálatnak, h magánszemély vagyok. 2 hétig állt a csomag a vámon. Végül kérvény kellett írnom, és megúsztam 6000Ft vámmal... -
Sanyesz.
őstag
válasz
szabi__memo #6300 üzenetére
A megrendeléskor nincs lehetőség szállítási mód kiválasztására. A "free shipping" az én olvasatomban azt jelenti, hogy postai úton várható a cucc (értsd: nem futárszolgálat hozza).
Vámmal és ÁFÁ-val számolunk, bár nem szeretnénk fizetni.Visszakanyarodnék egy korábbi hozzászólásomra: ha senki nem próbálja ki ezt a boltot, honnan tudjuk meg, korrekt-e.
A kétkedők, gyanakvók úgysem rendelnek. Mi meg felvállaltuk. Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Formula-1 humoros
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nők, nőügyek (18+)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- Google Pixel topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Formula-1
- További aktív témák...
- Apple Iphone 15 Pro Max 512Gb
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000
- Apple MacBook Air 13 2017 A1466 512Gb SSD / i7 / 8GB RAM / 12 hó jótállás
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest