- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- DDR4 vs DDR5 vs DDR6 – melyik kell neked?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- iPad topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nwis86
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #59892 üzenetére
Zp700 sajnos nem jó, túl kicsi az akkuja! De az ára is pont olyan határon van ami jelenleg már nekem sok, viszont ha meg 1 kicsit hozzá adnék akkor meg sokkal jobb telot vehetnék 150-60körül! Így inkább marad az egyszerűbb olcsóbb teló!
Elaludtam a buszon és közbe kipakolták a kabátom zsebeit mindenem elvitték, 1 hónapig szaladgáltam rendőrségre meg okmányirodába visszacsináltatni a irataimat... (soha többet nem rakok kabát szebbe semmit az is tuti)
Volt rajta mobilnet és a távoli elérés is engedélyezve volt, pont 2 nappal a rablás előtt próbálgattam a google távoli bemérését meg csörgetést, és minden faszán működöt, ha gépen lekértem az infokat akkor a térképen be is rakta a pontot a házunk elé, a csörgetés is működöt stb! Miután ellopták és hazaértem ez volt az első dolgom és nem találta meg a telot! szóval valoszinűleg azonnal kikapcsolták vagy kidobták a simet
Hetekig próbálgattam de semmi. Így belegondolva ez a egész védelmi rendszer semmit se ér, ez akkor lenne jó ha kikapcsolt telóval esetleg sim kártya nélkül is bemérhető lenne otthonról...
A rendőrség megpróbálta bemérni IMEI alapján, 1 darabig kaptak is cellainformációkat. Esztergomba lopták el a telót és a BP józsefvárosi piac környékéről jött az utolsó jel aztán az is megszűnt, szétszedték vagy kiütötték, így sajnos nem találták meg, pedig bíztam benne, még mondták is az elején hogy nagy az esély rá hogy meglesz, meg ismerek 2 embert is akinek így imei alapján 1 hét alatt meglett az ellopott telefon, sajnos nekem valoszinűleg hozzáértő illető vihette el nem pedig 1 piti tolvaj
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple iPhone 11 - népalma
- DDR4 vs DDR5 vs DDR6 – melyik kell neked?
- Autós topik
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Microsoft Office és Office 365 topic
- További aktív témák...
- szinte új iPhone 16 Plus 128GB white fehér független Apple 3 év garancia ajándék
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Karcmentes Samsung Galaxy S24 8/128GB 2028.05.19-ig garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,2026.07.29-ig Apple Garancia,Makulátlan Karcmentes Állapot
- Samsung A02S / Samsung A20E / iphone 8 / okos készülékek eladóak!
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest