- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- OLED TV topic
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple asztali gépek
- Mini-ITX
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Al3xT
tag
válasz
CoolBoy323 #58614 üzenetére
Azert a Moto G egy nagyonjol sikerult telefon es nem veletlen, hogy az angol nyelvu tesztekben az egekbe dicserik. Minden tokeletesen es jol mukodik rajta. A Jiayu G3 utan megvaltas
de a felesegem HTC One-jahoz kepest sem rossz. A support szerintem meg jo. A customer service minden kerdesemre valaszolt eddig, meghozza gyorsan es a szoftverfrissitesre sem lehet panasz. Most jott ki a KitKat, illetve van Google Play Edition, igy a kovetkezo 1-2 evben biztos lesz frissites.
Sajnos ketkartyas verzio csak Del-Amerikaban kaphato.
-
iMaverick
addikt
válasz
CoolBoy323 #58614 üzenetére
Pedig szerintem nem lehet rossz kis telefon ez Motorola G... Itt a topicban max. a singlesim miatt lehet gáz...
Nincs supportja? A második linken: A Motorola elsők között tette elérhetővé a 4.4.2-es frissítést... Aztán majd a munkás jóemberek tovább főzik. Chinaphone-oknál már a 4.3-as droid is "állom" kategória, illetve nem, de ahhoz venni kellene egy 8 magosat, miközben én személy szerint meg vagyok elégedve a "csak" 4 magos Amoi N828-mal... Csakhát ugye kifújtunk a 4.2.2-vel...
szerk: off-ba raktam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Warhammer 40k: Space Marine 2 (PC, PS, XO)
- Google Pixel topik
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Fotók, videók mobillal
- Facebook és Messenger
- Nintendo Switch
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- BESZÁMÍTÁS! GigaByte H610M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Kolink Observatory RGB 800W
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X380 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3221
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest