Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Pendrive probléma
- Bluetooth hangszórók
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csampei
senior tag
válasz
Keeperv85 #44844 üzenetére
Nos a pontos hiba:
Elfelejti az IMEI-t.azaz null/null
Mivel erre a készülékre elég sok gyári rom létezik így mindíg ugyanúgy frissítettem,vagyis scatter betallóz>>>és download.Semmi baj nem volt vele soha sem.Most meg egy elvileg hivatalos frissítés jött rá,csak épp egy orosz oldalon publikálták (4pda) tehát biztosan Runbohoz való.Ezt ráengedtem,és azóta ez a történet.Vagyis az SP felismeri,de download modban nem engedi frissíteni,mert hibát dob,csak a firm upgrade-et engedi,ha minden mezőben bent van a pipa,ha nincs akkor el se indul.Mellékelem a képet a hibaüzenetről.Viszont ha beírom az IMEI-t akkor megy a teló,csak szerintem ez félmegoldás.Mert ahogy eddig is lehetett orrba szájba flashelni,úgy most is kéne,hogy lehessen,de nem lehet.Ezért gondolom hogy valami elszállt vagy törlődött.Mellesleg a PC felismeri Runbo Android Phone-ként,sőt már az MTK tools is látja,de Sp-vel a helyzet változatlan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S20+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S21 5G megkímélt jó állapotban.
- Proarcher99 részére ! Apple iPhone 16 Pro + AirPods Pro 2 Újszerű állapotban
- Samsung Galaxy A35 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest